Om in al onze activiteiten bij de besten te behoren, hebben wij ervoor gekozen u de meest doeltreffende oplossingen binnen 4 branches aan te bieden :  

MEDISCHE BEELDORMING

Vtrade en Vet X hebben reeds vele jaren geleden het belang van de medische beeldvorming voor veeartsen ingezien. Wij hebben doorheen de jaren een uitgebreid gamma ontwikkeld dat perfect afgestemd is op dierengeneeskunde. In elk van de 3 basisopties: radiografie, echografie en endoscopie vindt u altijd een passende oplossing !

CHIRURGIE

Wij hebben producten voor gebruik in de operatiekamer maar ook voor gebruik ervoor en erna! Zo vindt u bij ons alle toebehoor om uw instrumenten te reinigen en te steriliseren (ultrasoonreiniger, heteluchtsterilisator, autoclaaf). Voor in de operatiekamer zijn er verschillende configuraties van gasanesthesie, meubilair (tafels, bijzettafels, enz…), monitoring, elektrische scalpels en operatiemessen, O2 concentratoren verkrijgbaar. Voor de hospitalisatie hebben wij kooien, lampen, warmtematten.

THERAPIE

Vandaag de dag bestaat er een hele reeks niet medicinale therapieën, waarin wij ons voor u verdiept hebben. De belangrijkste is de lasertherapie! U kan bij ons echter ook terecht voor aerosoltherapie (Nebul ontwikkeld in samenwerking met de faculteit Luik) vooral voor paarden, schokgolftherapie en autologe therapieën  (IRAP, enz…)

Onze teams in vedeo